Κανόνες διαμονής

Παρακαλούμε να διαβάστε τους όρους και τις προϋποθέσεις για την ενοικίαση των βιλών, οι  οποίοι πρέπει να τηρούνται για να αποφευχθούν παρεξηγήσεις και, ως εκ τούτου, κακής  ποιότητας και χαλασμένες διακοπές. Αυτοί οι κανόνες είναι γενικοί και επιπρόσθετα δικαιώματα,  επιθυμίες ή περιορισμοί είναι δυνατά μετά από συζήτηση και συμφωνία και των δύο μερών. Η  αγνόηση των κανόνων μπορεί να οδηγήσει σε ακύρωση και ποινές με τη μορφή παρακράτησης  ολόκληρου του ποσού πληρωμής και κατάθεσης. 

ΣΥΜΦΩΝΊΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΈΠΤΗ 

Κάνοντας την κράτηση της βίλας στο Rock Bay Villas, αποδέχεστε τους όρους αυτής της  συμφωνίας. Παρακαλώ μην κάνετε κράτηση αν δεν συμφωνείτε με τα παρακάτω. 

Το συγκρότημα Rock Bay Villas είναι ιδιωτική ιδιοκτησία, επομένως, τα διεθνή πρότυπα ή οι  βαθμολογίες με αστέρια δεν ισχύουν εδώ. 

Η διαμονή στο συγκρότημα παρέχεται μόνο για τους επισκέπτες που αναφέρονται στην  επιβεβαίωση κράτησης. Άλλα άτομα δεν έχουν δικαίωμα διαμονής και / ή προσωρινής διαμονής  στη βίλα χωρίς την προηγούμενη συμφωνία με τον ιδιοκτήτη. Ο μέγιστος αριθμός επισκεπτών  που μένουν στη βίλα αναφέρεται στην περιγραφή κάθε βίλας στον ιστότοπο του συγκροτήματος  Rock Bay Villas www.rockbayvillas.com  

1. Η διαδικασία παραχώρησης της βίλας προς ενοικίαση 

1.1. Όλοι οι επισκέπτες πρέπει να πληρώσουν «Φόρο Ανθεκτικότητας στην Κρίση του Κλίματος» 10 EUR ανά βίλα την ημέρα σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία. Αυτό το ποσό θα προστεθεί στην τιμή ενοικίασης.

1.2. Ο επίσημος χρόνος check-in είναι στις 15:00, το check-out είναι στις 11:00. Η ώρα του  check-in πρέπει να συμφωνηθεί το αργότερο 48 ώρες πριν από την ημερομηνία του check-in. Σε  περίπτωση καθυστέρησης ή αναβολής της ημερομηνίας άφιξης, δεν παρέχεται επιστροφή  χρημάτων. 

1.3. Με αυτήν τη συμφωνία, ο επισκέπτης δίνει τη συγκατάθεσή του για την επεξεργασία, την  αποθήκευση και τη χρήση των παρεχόμενων προσωπικών δεδομένων. 

2. Οικονομικοί όροι και διαδικασία διακανονισμού 

2.1. Το κόστος ενοικίασης και των πρόσθετων υπηρεσιών (εάν υπάρχουν) αναγράφεται στην  επιβεβαίωση της κράτησής σας, σε ευρώ.

2.2.  Μόλις λάβει την επιβεβαίωση κράτησης, ο επισκέπτης συμφωνεί να πληρώσει σύμφωνα με τους οικονομικούς όρους.. 

2.3.  Όροι πληρωμής: 30% της τιμής ενοικίασης εντός των 48 ωρών από τη λήψη της επιβεβαίωσης. Η τελική πληρωμή καταβάλλεται τις 30 ημέρες πριν από το check-in. Εάν η  κράτηση πραγματοποιηθεί λιγότερο από τις 30 ημέρες πριν την άφιξη, υποχρεωτική πληρωμή  100% εντός των 48 ωρών. 

2.4. Μετά τη λήψη της πληρωμής, όλες οι πληροφορίες, δηλαδή μια γενική περιγραφή του  ενοικιαζόμενου καταλύματος, συμπεριλαμβανομένου του καταλόγου εξοπλισμού, ημερομηνιών  άφιξης και αναχώρησης, το ποσό που καταβλήθηκε, το ποσό της πρόσθετης πληρωμής (εάν  υπάρχει), το ποσό της εγγύησης για την ασφάλεια του ακινήτου - αποστέλλονται αυτόματα στο  e-mail του επισκέπτη ή / και σε άλλη επαφή που παρέχεται από αυτόν, και αποτελούν επίσημη  επιβεβαίωση της συναλλαγής και οδηγό σε περίπτωση διαφωνιών. 

2.5. Η πληρωμή πραγματοποιείται με πιστωτική κάρτα (VISA, VISAELECTRON, MASTERCARD,  MAESTRO) ή με τραπεζική μεταφορά. 

2.6.  Εάν η κράτηση ακυρωθεί σε λιγότερο από 30 ημερολογιακές ημέρες, το πρόστιμο είναι το 50% της τιμής ενοικίασης. Εάν η κράτηση ακυρωθεί σε λιγότερο από 14 ημερολογιακές ημέρες, το  πρόστιμο είναι 100% της τιμής ενοικίασης. Με την προηγούμενη συμφωνία, επιτρέπεται να  αλλάξει τη σύνθεση των φιλοξενουμένων. Σε περίπτωση επιτυχούς μεταγενέστερης ενοικίασης  της ακυρωμένης βίλας, θα γίνει επιστροφή χρημάτων. 

2.7. Σε περίπτωση της ασθένειας οποιουδήποτε από τους επισκέπτες, ιδίως στον COVID-19, η  οποία απαγορεύει οποιαδήποτε μετακίνηση και τεκμηριώνεται από τις αρμόδιες ιατρικές αρχές,  σε αυτόν τον επισκέπτη θα δοθεί κουπόνι αποζημίωσης (λεπτομέρειες  θα καθοριστούν στο  κουπόνι). Αυτός ο κανόνας ισχύει εάν οι άλλοι επισκέπτες θα χρησιμοποιήσουν την κράτηση. 

3. Δικαιοδοσία  

3.1. Όλες οι διαφορές που μπορεί να προκύψουν κατά την εκτέλεση της παρούσας συμφωνίας  επιλύονται μέσω διαπραγματεύσεων και σε περίπτωση αποτυχίας επίτευξης συμφωνίας, στο  δικαστήριο σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία της Ελληνικής Δημοκρατίας.

4. Υποχρεώσεις των Επισκεπτών 

4.1.  Απαγορεύεται η μετακίνηση επίπλων, καθώς και η εκτέλεση ενεργειών που σχετίζονται με την αλλαγή της διακόσμησης της βίλας, της θέσης διακοσμητικών στοιχείων, συσκευών,  εξοπλισμού και μηχανισμών χωρίς προηγούμενη συμφωνία με τον ιδιοκτήτη. Οι επισκέπτες είναι  υπεύθυνοι για την ασφάλεια των αντικειμένων της βίλας και του συγκροτήματος. 

4.2. Μετά τη λήξη της διάρκειας της μίσθωσης, να αφήσουν τη βίλα και να παραδώσουν στον  Εκμισθωτή όλή  κινητή και / ή ακίνητη  περιουσία που βρίσκεται σε αυτήν, σε καλή, αρχική  κατάσταση. 

4.3. Να πληρώσουν την αποζημίωση για τη ζημιά που προκλήθηκε στον Εκμισθωτή ως  αποτέλεσμα ακατάλληλης χρήσης κινητής και / ή ακίνητης περιουσίας του συγκροτήματος, εάν  δεν εξασφαλίστηκε με εγγύηση. 

4.4. Για την εξάλειψη ατυχημάτων και δυσλειτουργιών ανά πάσα στιγμή να παρέχουν την  ελεύθερη πρόσβαση στη βίλα στον ιδιοκτήτη ή / και στον εκπρόσωπο του, καθώς και στις  αρμόδιες υπηρεσίες. 

4.5. Σε προσυμφωνημένη ώρα να παρέχει πρόσβαση στο έδαφος της βίλας για το προσωπικό,  εάν παρέχονται τέτοιες υπηρεσίες (υπηρέτρια, κηπουρός, μάγειρας, ειδικός συντήρησης πισίνας  κ.λπ.). 

4.6. Σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία, πρέπει να τηρείται ησυχία το βράδυ από τις 23:00 έως τις 08:00. 

4.7. Το κάπνισμα απαγορεύεται σε εσωτερικούς χώρους και επιτρέπεται μόνο σε ανοιχτούς  χώρους, καθώς και σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους του κοινόχρηστου χώρου. 

4.8. Το συγκρότημα βρίσκεται υπό 24ωρη ασφάλεια και παρακολούθηση βίντεο. Η ασφάλεια  των προσωπικών, πολύτιμων πραγμάτων είναι ευθύνη των Επισκεπτών, επομένως, σας ζητάμε να  τα φυλάξετε σε χρηματοκιβώτιο. 

4.9. Απαγορεύεται η χρήση γυάλινων σκευών σε ανοιχτούς χώρους. Για τέτοιους σκοπούς,  παρέχεται το σετ από άθραυστα πιάτα σε κάθε βίλα. 

4.10. Δεν επιτρέπεται να οδηγούν το club-car.  

4.11. Ο ιδιοκτήτης δεν είναι υπεύθυνος για τυχόν ατυχήματα, ασθένειες ή τραυματισμούς που  ενδέχεται να προκύψουν στους Επισκέπτες κατά τη διαμονή τους στο συγκρότημα. 

4.12. Οι επισκέπτες είναι πλήρως υπεύθυνοι για τυχόν ενέργειες που παραβιάζουν τους νόμους  της Ελληνικής Δημοκρατίας.

5. Δικαιώματα επισκεπτών 

5.1. Να διαμένουν στην βίλα και να χρησιμοποιούν την κατάλληλη κινητή και ακίνητη περιουσία χωρίς να την καταστρέψουν ή να της προκληθεί ζημιά. 

5.2. Αφού συμφωνήσουν στις λεπτομέρειες και λάβουν άδεια από τον ιδιοκτήτη, σύμφωνα με  τις απαιτήσεις της νομοθεσίας της Ελληνικής Δημοκρατίας, μπορούν να οργανωθούν και να  πραγματοποιηθούν τυχόν διακοπές, πάρτι, γάμοι, δεξιώσεις και άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις. Η  ομάδα του συγκροτήματος Rock Bay Villas μπορεί να παρέχει την οργάνωση κάθε είδους  γαστρονομικών υπηρεσιών, catering, υπηρεσιών μάγειρα ή / και άλλου προσωπικού.

Η ομάδα Ροκ Bay Villas θέλει να είναι ικανοποιημένοι και ευχαριστημένοι οι επισκέπτες με τη  διαμονή τους μαζί μας. Σε περίπτωση οποιουδήποτε προβλήματος ή ταλαιπωρίας κατά τη  διάρκεια των διακοπών σας, ενημερώστε αμέσως τον διαχειριστή, ο οποίος βρίσκεται στο  έδαφος των βιλών 24/7 και είναι υπεύθυνος για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών. 

 

Καλως ηλθατε στο Rock Bay Villas! 
Σας ευχόμαστε αξέχαστες στιγμές!